[NEW] Starbucks Epicentrum Walk : Hojicha +Tea Jelly Frappucino

Sambil nunggu event Body Shop mulai, aku pun santai2 dulu di dalam Starbucks. Starbucks Epicentrum Walk ini adanya di tengah2, begitu masuk main lobby pasti kelihatan ada di depan sebelah kanan. Di dalamnya Starbucks sini ada lantai atas juga sedikit, pas diatas tempat bartendernya. Nuansanya cozy banget, meskipun nggak terlalu luas tempatnya tapi tetap nyaman. Sayangnya udara di dalam sana panas & gerah banget, awalnya aku pikir apa karena siang itu matahari lagi terik2nya, tp ketika memesan, bartendernya bilang memang AC mereka disana standardnya segitu, sama sekali gak dingin dibandingkan dgn counter2 Starbucksdi mall lainnya..

 

  • Hojicha+Tea Jelly Frappucino, recommended!  Ini dia minuman baru yg diperkenalkan Starbucks bulan Juni 2012 lalu. Hojicha sendiri menjelaskan rasa Green Tea yang khas Jepang di dalam minuman ini, dikombinasikan dengan Tazo Earl Grey infused tea-nya khas Starbucks, diblended dan dikasih jelly di dasar minumannya. Sekilas rasanya mirip dengan minuman bubble tea Cha**** itu, tp bedanya yang ini diblended dan harganya 2x lebih mahal hehe.. Tp mmg yg ini rasanya enak, mild, gak kemanisan, seger & menenangkan terutama krn ada aroma roasted dr dalam minumannya. Sayangnya, sedotan yang dikasih terlalu kecil untuk sedot jellynya, jd susah makannya..

Overall, I’ll never get bored with Starbucks! Why? Karena mereka selalu punya inovasi makanan dan minuman2 yang seru dan baru untuk dicobain. Apalagi tempatnya asik buat nongkrong, ditambah lagi pelayan2 disini semuanya friendly, feels homey deh kalo ke sini.. 🙂

Starbucks Epicentrum Walk
Epicentrum Walk, Ground, Jl. HR. Rasuna Said, Kuningan, 12960   
Price Range : Rp. 30.000 – Rp. 50.000
Free Wifi : Yes
Power Plug : Yes

Author: myfunfoodiary

Myfunfoodiary as Indonesian Food and Travel Blog was born in July 2012 and has become one of the valuable online source for locals, tourists, food enthusiasts and industry professionals. It is a Jakarta based Food and Travel Blog managed by Mullie Marlina, a young, lovely, cheerful and blessed wife who loves to share her culinary and travel experiences through her writing. You’ll find her honest reviews, valuable suggestions, objective ratings and recommendation of eateries in Jakarta and selected cities in Indonesia and abroad. Her curated restaurant reviews are based on her meticulous inquiries and her rich dining experience in various restaurants in Jakarta. She has also traveled to different cities and countries where she finds interesting and inspiring dishes, cuisines and excellent dining ambience which she also included in the list. From recommendations, restaurant experiences, events, travel destinations, and recipes, readers will find anything food related in this website. She would really appreciate your feedback, and would love to hear about any suggestions, events regarding food, or just to drop in to say “Hi”. Again, thank you so much for dropping by, and she hopes you enjoy reading her journal. Thank you so much for all your supports! God bless you! ^_^

Share This Post On
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: