Andy Pau & Mullie Marlina

Foodie Couple of Myfunfoodiary.com

stories of food. travel. recipes. beauty. lifestyle. through photography & video

More About Us

[NEW] Greenfields Yogurt Drink Untuk Jiwa Muda Aktif

Aku punya good news nih buat kalian yang aktif dan ingin tetap sehat! Greenfields baru saja meluncurkan Greenfields Yogurt Drink, minuman yogurt yang segar dan kaya nutrisi dengan 6 varian rasa yang lezat, mulai dari rasa Strawberry, Blueberry, Peach, Mango, Lychee...

[KULINER JOGJA] TRAVELING NAIK KERETA API WITH TRAVELOKA

Tak terasa ya, musim liburan akan datang sebentar lagi lho! Kalian sudah ada rencana liburan belum, share donk disini.. Saat libur panjang nanti, paling tepat kalau dimanfaatkan untuk pergi berlibur dengan keluarga dan memanjakan diri sejenak, keluar dari rutinitas...

[NEW] A&W Restoran Nikmat Pedas Asam Zesty Chicken MixBowl

Wah, gak terasa ya, sebentar lagi kita akan menyambut bulan suci Ramadhan lho! Seperti biasanya, A&W Restaurants Indonesia kembali menghadirkan menu special, Zesty Chicken, yang berbeda dari menu-menu sebelumnya. Kali ini, kami berdua mendapat kesempatan exclusive...

[NEW] 7 Rekomendasi Kuliner Bakso Enak & Murah di Jakarta

Ingin kuliner dan makan Bakso enak dan murah di Jakarta? Di sini jawabannya, 7 Rekomendasi Kuliner Bakso Enak dan Murah yang harus kamu coba di Jakarta! Musim hujan memang paling enak ya kalau kita makan semangkok Bakso dengan kuah hangat. Berkat referensi dari kalian...

[KULINER SEMARANG] 8 Rekomendasi Makan Enak & Murah

Berlibur atau sedang traveling ke Semarang tapi bingung ingin kuliner dan makan enak murah dimana di Semarang? Cek rekomendasi terbaru wisata kuliner Semarang yang enak dan murah dari kami, yang meliputi Eastman Coffee House di Simpang Lima Semarang, chinese food enak...

[KULINER JOGJA] Instagramable Vintage Kafe 80’s Bocor Alus & Cafe Brick

Apa sih yang paling kamu cari saat traveling ke luar kota, khususnya di kota Jogjakarta? Cafe yang instagramable di Jogja? Makanan daerah atau khas lokal di kota Yogya? Atau yang lainnya? Nah, apapun itu, kita berdua akan ajak kalian ke salah satu kafe yang...

[MACAU] Food Guide – Must Try & Where to Eat in Macao

Must-read Travel Guides. Traveling to Macao (Macau) but you have no idea of the best places to eat and places to visit? In this post, you'll find our culinary experience of must-try eats and where to find the best buffet style; from Mistral Restaurant at Sofitel Macau...

Where We Are Featured!

Myfunfoodiary has been featured in these media since the start of 2011. If you haven’t been following us on our social media profiles, then you may have missed the latest news from us. Follow us and never miss the latest update!

- Myfunfoodiary Featured On -

Cleo Indonesia Magazine, April 2016 edition – Food Issue

- Myfunfoodiary Featured On -

Kompas TV – Cerita Hati Talkshow, 01 April 2016

- Myfunfoodiary Featured On -

Femina Magazine, 5-11 March 2016 edition

- Myfunfoodiary Featured On -

Special Elle on Board for Elle Indonesia Magazine – May 2015

- Myfunfoodiary Featured On -

Area Magazine – Edition #271 on January 28, 2015 – page 57

2.600 ACTIVE

USERS/DAY

Get in Touch with us email to: admin@myfunfoodiary.com

11 + 5 =

Recent Video on our YouTube

If you and I have one thing in common, it is to eat, right? Our blog started as a general blog in 2011, but our readers requested more about food. With passion, we finally share our stories about food and travel in Myfunfoodiary.com since July 2012. Then, we have evolved to share our videos on YouTube channel since May 9, 2014. To be able to make videos and share the experience with everyone is one of the many fun things to do! We’re still new in YouTube, so please kindly subscribe to support us, give comments, any inputs or feedbacks are welcome so we can learn, improve and give the best for our viewers and readers. Your supports means a lot to us! BIG Thank you!

Recent Works

With long hours at the keyboard, dedication as we focus on this blog since 2011 and our passion to communicate and connect with our readers, our blog continues to grow until today. Thank God! As of today, we had an average of 2.600 DAILY ACTIVE VISITORS and an average of 6.100 views per day to our site. We also had the opportunity to work with different brands and organizations.

Popular Posts All Time

12 Kuliner Nostalgia CHINATOWN - GLODOK

Seru banget ketika kita bisa kuliner dan nostalgia dengan makanan favorit masa kecil di kawasan Chinatown, Petak Sembilan (Glodok). Pedagang ini masih exist di sana, mulai dari Es Cingcau, Bakso Goreng, Mipan, Sukun Goreng, Bakso Goreng, Sate Padang langganan, Cempedak Goreng, dan lain-lain. Semoga artikel ini dapat memberi inspirasi bagi kalian dan keluarga yang ingin menyusuri kembali Kelenteng Tua di daerah ini.

Wisata Alam YOGYA - Kawasan Mangunan

Refreshing dari kesibukan dan rutinitas di ibukota Jakarta, ternyata tidak perlu jauh-jauh. Banyak perubahan yang terjadi di Yogya dan kini spot wisata alam-nya semakin seru. Sebut saja Kawasan Mangunan yang menawarkan banyak spot foto yang Instagramable, seperti Bukit Mojo Gumelem, Jurang Tembelan, dan Rumah Hobbit. Pemandangan alam yang menakjubkan, dan udara yang sejuk menjadikan tempat wisata ini ramai sekali!

Now Open - LINE VILLAGE BANGKOK

We’re lucky to be able to visit the newly opened LINE Village on our trip to Bangkok this June 2016 in Siam Square (Bangkok). You can drool over cute Line Friends items (Brown, Cony, James, Moon and Jessica) that you can add to your collection, or pose with the signature giant Mega Brown before leaving the store. The queue line was pretty short that time, and why bother, Thailand is much much closer to us, so why not?

2 Weeks Backpacking to LONDON Guide

Our trip to London (UK) was amazing! London is a great city, but it can be hard for a first-time visitor to know where to start. We’ve collected the best of London, a complete guide 2 Weeks backpacking without tour guide to London. We hope this article can give you a chance to see some of the best of what London has to offer, from St. Paul’s Cathedral, Millennium Bridge, Borough Market, Trafalgar Square, and more.

Top 10 Food Must Try in SHANGHAI

A trip to Shanghai (China) leaves a big impression not only on my eyes but also my tummy. They have so much to offer. That’s why I’ve made this summary a complete list of Top 10 Food that you should try in Shanghai. It was fun to find and get a taste of all local delights, from Jianbing, the famous Fried Xiao Long Bao at Yang’s Dumpling, A Gan Guo Kui, the famous Wai Po Jia, the popular Jia Jia Tang Bao, and so much more.

TIPS JAPAN Train Ticket - SUICA & PASMO

If you’re planning to travel to Japan, you may have come across something called a PASMO or Suica card and wondered what they are. We’ve shared the difference between these two for your reference, and we also share lots of culinary guides, best places to eat in Japan, how to book night bus via Willer Express, cycling tips and getting around the Temples in Kyoto, 2 Weeks Backpacking Travel Guide to Japan, and more.

Travel Guide to JEJU ISLAND, KOREA

There are so many reasons why we can’t keep away from Jeju Island, and you have to go to Jeju when you come to South Korea. We’ve listed some of the recommended destinations and local food for a local Jeju-do experience. From Hallabong tea, BBQ Black Pork, enjoying the beauty of Seongsan Ilchulbong (a dormant volcano on the east coast of Jeju), the fun park for couples, Jeju Loveland, and more. Which one suits you?

Easy Recipe: AYAM GORENG BALACAN

Yay! Akhirnya kesampean juga hari ini aku kembali bersibuk ria di dapur dan memasak Ayam Goreng Terasi. Bahan-bahan yang dipersiapkan cukup sederhana, mudah didapat, tidak mahal, dan hasilnya mirip seperti masakan di restoran, lho! Kalian juga dapat melihat step-by-step pembuatan hidangan ini dari YouTube channel kami. Yuk dicoba, jamin si kecil dan keluarga menyukainya!

DMCA.com Protection Status
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: