[MALAYSIA] 15 Best Things to Do in Genting Highland Travel Guide
Apr11

[MALAYSIA] 15 Best Things to Do in Genting Highland Travel Guide

If you’re looking for the latest Genting Travel Guide, read on this article. When was the last time you visited Genting Highlands? From my recent trip to Resorts World Genting on March 2019, I’ll give you more reasons why you should give Genting Highlands another chance for your next holiday trip to Malaysia! There are a lot of changes that have taken place in Genting Highlands. In addition to a brand new Casino, there is...

Read More
[NEW] Nyah Kunyah Rice Bowl Selera Pedas Bikin Nagih!
Apr02

[NEW] Nyah Kunyah Rice Bowl Selera Pedas Bikin Nagih!

Sering kali kita mendapat pertanyaan ini, makanan apa sih yang paling kamu suka? As a food blogger, kita sudah mencoba banyak jenis makanan mulai dari Western food, Thai food, Japanese food, Chinese food, dan lain-lain, tapi kalian percaya gak? Makanan yang paling kita sukai sampai saat ini adalah Indonesian food!! Why? Karena bagi kita, cita rasa makanan Indonesia selalu menggugah selera, seperti salah satunya yang belum lama ini...

Read More
[NEW] Greenfields Yogurt Drink Untuk Jiwa Muda Aktif
Mar23

[NEW] Greenfields Yogurt Drink Untuk Jiwa Muda Aktif

Aku punya good news nih buat kalian yang aktif dan ingin tetap sehat! Greenfields baru saja meluncurkan Greenfields Yogurt Drink, minuman yogurt yang segar dan kaya nutrisi dengan 6 varian rasa yang lezat, mulai dari rasa Strawberry, Blueberry, Peach, Mango, Lychee dan Mixed Fruit. Seperti yang sudah kalian lihat di dalam Instastory-ku kemarin, acara peluncuran minuman Greenfields Yogurt Drink yang diadakan di Artotel Jakarta kali ini...

Read More
[KULINER JOGJA] TRAVELING NAIK KERETA API WITH TRAVELOKA
Mar19

[KULINER JOGJA] TRAVELING NAIK KERETA API WITH TRAVELOKA

Tak terasa ya, musim liburan akan datang sebentar lagi lho! Kalian sudah ada rencana liburan belum, share donk disini.. Saat libur panjang nanti, paling tepat kalau dimanfaatkan untuk pergi berlibur dengan keluarga dan memanjakan diri sejenak, keluar dari rutinitas yang selama ini dilakukan. Seperti kita misalnya, ha-ha… If you follow us and often see our Instastory, kita berdua sering kali melakukan random trip keluar kota lho! This...

Read More
[NEW] A&W Restoran Nikmat Pedas Asam Zesty Chicken MixBowl
Mar18

[NEW] A&W Restoran Nikmat Pedas Asam Zesty Chicken MixBowl

Wah, gak terasa ya, sebentar lagi kita akan menyambut bulan suci Ramadhan lho! Seperti biasanya, A&W Restaurants Indonesia kembali menghadirkan menu special, Zesty Chicken, yang berbeda dari menu-menu sebelumnya. Kali ini, kami berdua mendapat kesempatan exclusive preview untuk mencoba beberapa menu terbarunya, antara lain Zesty Chicken MixBowl, Zesty Chicken Bites, dan Zesty Fries. Kira-kira seperti apa ya rasanya, penasaran kan?...

Read More
[MACAU] Food Guide – Must Try & Where to Eat in Macao
Jan11

[MACAU] Food Guide – Must Try & Where to Eat in Macao

Must-read Travel Guides. Traveling to Macao (Macau) but you have no idea of the best places to eat and places to visit? In this post, you’ll find our culinary experience of must-try eats and where to find the best buffet style; from Mistral Restaurant at Sofitel Macau At Ponte 16, Golden Peacock Indian Restaurant, Le Buffet at Parisian Macau, Macau Tower 360° Café, Beijing Kitchen at Grand Hyatt Macao, Clube de Militar, Litoral...

Read More
[NEW] Coffee and Croissants at Joe & Dough Puri Indah Mall
Dec18

[NEW] Coffee and Croissants at Joe & Dough Puri Indah Mall

For those who love freshly baked bread, pastries and treats, Joe & Dough is one of the right places to go in West Jakarta neighborhoods. Who agrees that good coffee and pastry are meant to be together? There are many good coffee shops in Jakarta, and I’m happy to share with you Joe & Dough, another new coffee shop brought from Singapore to Plaza Indonesia (the 1st international outpost outside of Singapore) and recently...

Read More
DMCA.com Protection Status
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: